Smörstekt sej med varm remouladsås

Smörstekt sej med varm remouladsås

Gör så här

1. Salta och peppra fisken. Vänd den i ströbröd. Låt smöret bli ljusbrunt i stekbordet. Lägg ner fisken och stek på medelstark värme till den är klar.
2. Fräs pickles och lök i smöret i 2-3 min. Pudra över curry och låt fräsa ytterligare 1 min. Tillsätt crème fraiche och koka under omrörning ett par min. Blanda i gräslök och persilja.
3. Servera fisken med sås, sallatsblad och nykokt potatis.

Serveringsportion: ca 230 g exkl sallad och potatis
Källa: Arla Köket Fisk

  • Fett
    25,52 g
  • Kolhydrater
    39,36 g
  • Protein
    36,51 g
  • Energi (kJ)
    2272,21 kJ
  • Energi (kcal)
    545,61 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen