Smörstekt flundra med gubbrörepotatis

Smörstekt flundra med gubbrörepotatis

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i små tärningar. Finhacka löken och skär äggen i bitar. Dela ansjovisen i grova bitar. Blanda försiktigt potatis, lök, ägg, ansjovis, dill, gräddfil och crème fraiche. Smaka av med salt, peppar och ev. lite av ansjovisspadet.
2. Salta och peppra fisken. Låt smöret bli ljusbrunt i stekbordet och stek filéerna ca 2 min på varje sida.
3. Servera fisken med gubbrörepotatisen.

Serveringsportion: ca 320 g
Källa: Arla Köket Fisk

  • Fett
    27,76 g
  • Kolhydrater
    22,07 g
  • Protein
    35,42 g
  • Energi (kJ)
    2017,79 kJ
  • Energi (kcal)
    483,68 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen