Smörbakad kummel med habanero och avokado

Smörbakad kummel med habanero och avokado

Gör så här

1. Smält smöret i en kastrull med lätt krossade vitlöksklyftor. Lägg fisk-filéerna på en plåt och slå över smör och vitlöksklyftor. Baka i ugn på 120° till en innertemperatur på ca 42°. Avsluta med att salta fisken.

2. Kärna ur och hacka habaneron fint, blanda med lime- och grapesaft samt honung.

3. Servera fisken plockad i tortillabröd med habanerodressing och tunna avokadoklyftor.

Källa: Arla Köket Mexico Modern, Thomas Sjögren Årets Kock 2015

  • Fett
    25,97 g
  • Kolhydrater
    38,64 g
  • Protein
    20,51 g
  • Energi (kJ)
    2007,89 kJ
  • Energi (kcal)
    480,41 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen