Smen med yuzu och citron

Smen med yuzu och citron

Gör så här

1. Blanda smör med juice och finrivet citronskal.

2. Lägg smöret väl packat i en plastlåda. Plasta mot ytan och täck med lock. Låt stå i rumstemperatur i 1–6 månader. OBS! Om det bildas vätska på smöret ska det hällas av.

Källa: Årets kock 2017, Johan Backéus

  • Fett
    41,04 g
  • Kolhydrater
    1,57 g
  • Protein
    0,46 g
  • Energi (kJ)
    1545,88 kJ
  • Energi (kcal)
    375,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen