Skördepasta med pesto swedese

Skördepasta med pesto swedese

Gör så här

1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner rotsakerna när det återstår ca 5 min av koktiden. Häll av vattnet och rör i smör, örter och peppar.
2. Blanda gräddfilen med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera den kalla såsen till den varma pastan gärna med en sallad.

Serveringsportion ca: Skördepasta 265 g, pesto swedese 1 dl, sallad 50 g
Källa: Lunchguiden nr2

  • Fett
    16,96 g
  • Kolhydrater
    46,24 g
  • Protein
    13,41 g
  • Energi (kJ)
    1657,63 kJ
  • Energi (kcal)
    403,37 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen