Skinkstroganoff med picklad gurka och bakad tomat

Skinkstroganoff med picklad gurka och bakad tomat

Gör så här

1.  Fräs skinkan i smör, salta. Häll på vatten så det täcker.  Koka ca 45 min tills skinkan är mör. Sila av buljongen  ner i en kastrull och reducera till god smak.

2.  Stek löken i smör i en gryta. Tillsätt tomatpuré, senap  och sambal oelek. Häll på buljongen och koka ca 10 min.

3.  Tillsätt den syrade grädden och koka ca 5 min. Red av med  majsstärkelse till önskad konsistens och smaka av med salt.

4.  Värm skinkan försiktigt i ugnen på 100° ånga. Koka upp  såsen och blanda med skinkan. Smaka av med salt.

5. Servera med ris, picklad gurka och ugnsbakad tomat.

  • Fett
    25,1 g
  • Kolhydrater
    3,48 g
  • Protein
    33,33 g
  • Energi (kJ)
    1559,03 kJ
  • Energi (kcal)
    373,86 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen