Skinkgryta med vitkål

Skinkgryta med vitkål

Gör så här

1. Stek köttet i smör, krydda med allkrydda.
2. Fräs purjolöken.
3. Blanda kött och purjolök, häll i grädde och fond. Låt små puttra. Red ev av med majsstärkelse.
4. Koka riset.
5. Lägg i vitkålen i grytan strax innan servering.
Servera grytan med ris och lingonsylt

Serveringsportion:350 g
Källa: Förskola 2011

  • Fett
    15,3 g
  • Kolhydrater
    62,83 g
  • Protein
    25,96 g
  • Energi (kJ)
    2074,45 kJ
  • Energi (kcal)
    492,1 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen