Skinka i ugn med balsamvinäger och gräddig pytt

Skinka i ugn med balsamvinäger och gräddig pytt

Gör så här

1. Stek köttet i ugn vid 150°C till en innertemperatur av 75°C ca 1,5 timme. Låt vila och svalna. Skiva köttet och lägg i bleck.
2. Blanda buljong och vinäger. Fördela vinägerbuljongen över köttet. Värm i ugn vid 125°C. Servera köttet med lite av vinägerbuljongen.
3. Ångkoka potatis och morötter nästan klara.
4. Fräs zucchini och lök i smör. Tillsätt potatisen och morötterna och låt fräsa tillsammans tills potatisen och morötterna är mjuka. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salvia, salt och peppar.

Serveringsportion ca: Skinka 120 g, höstpytt 265 g
Källa: Lunch2:00

  • Fett
    15,19 g
  • Kolhydrater
    30,83 g
  • Protein
    36,09 g
  • Energi (kJ)
    1715,86 kJ
  • Energi (kcal)
    412,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen