Skinka i paprika- och chilisås

Skinka i paprika- och chilisås

Gör så här

1. Fräs skinkan i smör ca 5 min. Koka upp mjölk och crème fraiche. Red av med mjöl utrört i lite vatten. Låt koka ca 5 min. Smaka av med salt. Rör ner skinkan. 2. Strö över paprika vid servering.
3. Koka potatisen och servera till. Gärna med en sallad.

Serveringsportion: sås 120 g, potatis ca 150 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2000

  • Fett
    10,98 g
  • Kolhydrater
    30,68 g
  • Protein
    23,44 g
  • Energi (kJ)
    1354,68 kJ
  • Energi (kcal)
    323,8 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen