Skav, lingon och vodka

Skav, lingon och vodka

Gör så här

1. Blanda marinaden och häll den över skaven. Låt stå i kyl ca 2 tim.
2. Blanda det marinerade köttet i sin marinad med buljong, rotfrukter, lök och grädde. Låt koka på svag värme ca 10 min. Tillsätt lingon och smaka av med salt och peppar. Garnera med lingon.
3. Servera med potatismos och/eller med grillade vitlöksbröd.

Serveringsportion: Gryta ca 460 g, potatismos ca 200 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

  • Fett
    26,34 g
  • Kolhydrater
    80,52 g
  • Protein
    45,6 g
  • Energi (kJ)
    3036,64 kJ
  • Energi (kcal)
    726,24 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen