Skärgårdsgryta

Skärgårdsgryta

Gör så här

1.Fräs lök och rotfrukter i smör. Tillsätt tomatpuré, lagerblad, vin och buljong. Låt koka upp.
2.Rör ner crème fraichen och koka 2-3 min.
3.Lägg i fisken. Sjud försiktigt någon min. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ned spenaten strax innan servering.

Källa: Små citroner gula 2013

  • Fett
    24,12 g
  • Kolhydrater
    11,85 g
  • Protein
    22,55 g
  • Energi (kJ)
    1572,79 kJ
  • Energi (kcal)
    376,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen