Skagenröra

Skagenröra

Gör så här

Lägg ut räkor i hålbleck och låt dem tina. Gärna i kyl över natten. Krama ur och hacka räkorna. Hacka gräslök och dill fint. Riv pepparrot fint. Blanda majonnäs, gräddfil, crème fraiche och senap. Blanda i övriga ingredienser och smaka av med peppar.

  • Fett
    18,07 g
  • Kolhydrater
    2,02 g
  • Protein
    25,51 g
  • Energi (kJ)
    1137,04 kJ
  • Energi (kcal)
    273,48 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen