Siktoast från Dalsland

Siktoast från Dalsland

Gör så här

1. Blanda crème fraiche, vitlök, saft och rivet skal av limefrukt.
2. Lägg på sik, äggklyftor och rödlök på formbrödsskivor.
3. Ringla över sås och garnera med dillkvist.

Serveringsportion ca: Toast 150 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 1999

  • Fett
    18,27 g
  • Kolhydrater
    15,12 g
  • Protein
    16,77 g
  • Energi (kJ)
    1235,92 kJ
  • Energi (kcal)
    297,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen