Shrikand

Shrikand

Gör så här

1. Häng en liter mild yoghurt i starkt hushållspapper i en sil i ca 1 1/2 timme.
2. Blanda yoghurt, kvarg och vaniljsocker med mandel, kardemumma och dadlar.
3. Fördela ananasen i 10 glas och lägg på blandningen.
4. Toppa med lite extra mandel, kardemumma och dadlar.

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Deli oriental

  • Fett
    10,8 g
  • Kolhydrater
    12 g
  • Protein
    6,68 g
  • Energi (kJ)
    729,92 kJ
  • Energi (kcal)
    174,31 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen