Sherrylax med sparris

Sherrylax med sparris

Gör så här

1.Lägg laxen i smord form. Salta lätt och tillaga i ugn, 160° 15-20 min.
2.Koka och pressa potatisen.
3.Koka ihop sherry och fiskbuljong i ca 5 min. Låt svalna.
3.Blanda ner crème fraiche och gräslök.
5.Koka sparrisen.

Servera laxen med pressad potatis, sherrysås och sparris.

Tips: Sherrysåsen kan serveras både varm och kall.

Serveringsportion: ca 420 g
Källa:Arla Köket Årets Guldkorecept 2011

  • Fett
    29,28 g
  • Kolhydrater
    34,74 g
  • Protein
    28,68 g
  • Energi (kJ)
    2297,07 kJ
  • Energi (kcal)
    549,97 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen