Sexton timmar bakad och bränd spetskål

Sexton timmar bakad och bränd spetskål

Gör så här

1. Lägg spetskålen hel i vakuumpåsar med skirat smör. Baka kålen i ugn på 86° ca 16 tim.
2. Stek kålen hårt runtom i torr teflonpanna till mörk yta eller grilla hårt runtom. Dela och servera.

Källa: Arla Köket Modern Gastronomi 2014

  • Fett
    16,56 g
  • Kolhydrater
    6,22 g
  • Protein
    2,36 g
  • Energi (kJ)
    780,4 kJ
  • Energi (kcal)
    189,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen