Sesamlök med spenat och Apetina

Sesamlök med spenat och Apetina

Gör så här

1. Dela salladslök på längden och skölj.
2. Värm upp vinäger, honung, vin och olja med schalottenlök.
3. Lägg i salladslöken och sesamfrö. Sjud i ca 5 min under lock. Häll upp på bleck. Låt svalna.
4. Blanda i spenat och Apetina ost.

Serveringsportion ca: Sallad 120 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

  • Fett
    15,4 g
  • Kolhydrater
    15,92 g
  • Protein
    4,6 g
  • Energi (kJ)
    929,71 kJ
  • Energi (kcal)
    222,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen