Senapsrostad kolja med paprikaspagetti

Senapsrostad kolja med paprikaspagetti

Gör så här

1. Blanda senap, pepparrot och gräslök.
2. Pensla blandningen på fisken. Fördela fisken på bleck. Salta och peppra.
3. Baka klar i ugn på 150°C i 10-15 min. Avluta i salamander.
4. Fräs paprika och lök i smör utan att det tar färg.
5. Tillsätt grädde, crème fraiche, spaghetti, salladslök och persilja.
6. Sjud till god smak. Salta och peppra. Krydda med chilipeppar eller paprikapulver om du vill ha mer smak.

Serveringsportion ca: Fisk 130 g, spagetti 180 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

  • Fett
    9,66 g
  • Kolhydrater
    64,05 g
  • Protein
    34,3 g
  • Energi (kJ)
    2052,43 kJ
  • Energi (kcal)
    491,21 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen