Senapspanerad kolja

Senapspanerad kolja

Gör så här

1. Vänd fisken i senap och dubbelpanera. Krydda med salt och peppar.
2. Bryn i smör till gyllenbrun färg och baka klar i ugn vid 150°C ca 10 min.
3. Fräs lök i smör, tillsätt tomat och crème fraiche. Låt sjuda 5-8 min. smaksätt med salt, peppar och persilja.
4. Servera kokt potatis till.

Serveringsportion ca: fisk 120 g, potatis 175 g, sås 90 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

  • Fett
    12,35 g
  • Kolhydrater
    34,75 g
  • Protein
    26,9 g
  • Energi (kJ)
    1546,18 kJ
  • Energi (kcal)
    369,84 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen