Senap- och honungsmarinerade kycklingspett

Senap- och honungsmarinerade kycklingspett

Gör så här

1. Blanda marinaden och trä köttet på spett.
2. Marinera kycklingspetten ca 2 timmar.
3. Stek i ugn vid 175°C ca 12 min.
4. Blanda potatis, gurka och lök. Rör ihop matyoghurt med kapris och smaka av med salt och peppar.
5. Blanda dressingen med potatissalladen.

Serveringsportion ca: Kycklingspett 135 g, potatissallad 300 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

  • Fett
    6,88 g
  • Kolhydrater
    48,05 g
  • Protein
    46,77 g
  • Energi (kJ)
    1902,19 kJ
  • Energi (kcal)
    454,8 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen