Schweizernöt på Marias vis

Schweizernöt på Marias vis

Gör så här

1. Väg upp grädde och honung och koka upp. Häll

grädden i tre omgångar över chokladen och blanda

med stavmixer eller kör i mixer. Mixa i smöret och

hasselnötsoljan vid ca 30° och tillsätt likören sist.

2. Fyll chokladskalen till hälften. Lägg i nötterna. Fyll

upp med resten av tryffeln.

3. Låt stå ca ett dygn innan pralinerna lockas.

Källa: Klassiker i ny stil nr 1 

  • Fett
    4,51 g
  • Kolhydrater
    4,07 g
  • Protein
    0,71 g
  • Energi (kJ)
    250,28 kJ
  • Energi (kcal)
    60,2 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen