Sardellsnurror

Sardellsnurror

Gör så här

1.Hacka löken fint. Stek den mjuk och glansig på låg värme i smör.

2.Finhacka sardellerna.

3.Blanda lök, sardeller och kaviar med crème fraiche.

4.Lägg ut smördegsplattorna på ett smörpappaer och bred på kaviarbladningen. Rulla sedan ihop dem från långsidan. Lägg rullen kallt i minst 1 timme.

5.Sätt ugnen på 200°. Skär rullen i centermetertjocka skivor. Lägg ut skivorna på smörpapper och pensla med ägg.

6.Grädda dem mitt i ugnen till de är gyllenbruna, ca 10 min. Lägg upp dem genast och strö över riven ost.

Serveringsportion: ca 110 gram.
Källa:Arla Köket Jul 2010

  • Fett
    26,05 g
  • Kolhydrater
    27,82 g
  • Protein
    7,91 g
  • Energi (kJ)
    1577,55 kJ
  • Energi (kcal)
    379,91 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen