Sardell- och parmesansmör

Sardell- och parmesansmör

Gör så här

1.  Vispa upp smöret. Skär sardellerna i bitar och riv osten grovt. Blanda sardeller och ost med smöret. Smaka av med peppar och vinäger.

2.  Lägg upp smöret i en plastbytta och frys. Riv smöret över rätten vid servering.

  • Fett
    26,52 g
  • Kolhydrater
    0,22 g
  • Protein
    2,79 g
  • Energi (kJ)
    1028,7 kJ
  • Energi (kcal)
    249,8 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen