Salviafisk i vinsås

Salviafisk i vinsås

Gör så här

1.Vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i formar eller bleck. Salta och peppra. Strö över vitlök och salvia. Blanda grädde med vin och häll det över fisken. Stek i ugn, 225°ca 20 min.

2.Halvera tomaterna, salta och peppra. Lägg dem i formar eller bleck och ställ in dem i ugnen efter halva tiden.

Servera fisken med tomater och ris.

Serveringsportion: ca 375 g
Källa:Arla Köket Mat & Myter 2011

  • Fett
    21,68 g
  • Kolhydrater
    52,09 g
  • Protein
    34,17 g
  • Energi (kJ)
    2334,4 kJ
  • Energi (kcal)
    563,51 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen