Rotselleri som grönt alternativ till skinkan, kan vara svårt att servera till många på ett trevligt sätt. Johans smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt.
Print

Saltinbakad rotselleri med brynt smörcrème, syrad rödlök och rostad quinoa Arla pro

Rotselleri som grönt alternativ till skinkan, kan vara svårt att servera till många på ett trevligt sätt. Johans smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt.

Saltinbakad rotselleri med brynt smörcrème, syrad rödlök och rostad quinoa Rotselleri som grönt alternativ till skinkan, kan vara svårt att servera till många på ett trevligt sätt. Johans smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt.
Rotselleri som grönt alternativ till skinkan, kan vara svårt att servera till många på ett trevligt sätt. Johans smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen