Sallad risoni med pumpa

Sallad risoni med pumpa

Gör så här

1. Koka pumpa mjuk i lättsaltat vatten.
2. Fräs svamp och schalottenlök i smör, krydda med salt och peppar.
3. Blanda pumpatärningarna och svampfräset med övriga ingredienser.

Serveringsportion ca: Sallad 170 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

  • Fett
    6,13 g
  • Kolhydrater
    3,18 g
  • Protein
    1,56 g
  • Energi (kJ)
    319,33 kJ
  • Energi (kcal)
    76,24 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen