Sallad med Apetina och stekt zucchini

Sallad med Apetina och stekt zucchini

Gör så här

Koka tortellini enligt anvisningar på förpackningen. Låt svalna. Fräs zucchini, soltorkade tomater och vitlök i olja. Tillsätt saft och skal av citron. Salta och peppra. Lägg alla ingredienserna i lager på tallrik eller i rader i bleck. Garnera med oliver och duscha över salladen med balsaminovinäger.

Serveringsportion ca: Sallad ca 360 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

  • Fett
    22,06 g
  • Kolhydrater
    21,43 g
  • Protein
    13,66 g
  • Energi (kJ)
    1442,41 kJ
  • Energi (kcal)
    346,54 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen