Saffranspolenta med seafood och broccoli

Saffranspolenta med seafood och broccoli

Gör så här

1. Koka upp buljong, grädde och saffran. Vispa ned polenta. Sjud ca 20 min.
2. Vänd i ost. Salta och peppra.
3. Krydda laxen med salt och peppar. Ugnsbaka på 120°C i ca 12 min.
4. Fräs hackad vitlök i smör. Tillsätt paprikapulver, tomatpuré och grädde. Koka upp. Tillsätt hackad salladslök, dill och skaldjur. Smaka av med salt och peppar.
5. Koka broccolibuketterna i saltat vatten tills de känns mjuka.

Serveringsportion ca: Fisk 100 g, seafood 90 g, polenta 115 g, broccoli 60 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

  • Fett
    21,77 g
  • Kolhydrater
    25,31 g
  • Protein
    34,72 g
  • Energi (kJ)
    1856,72 kJ
  • Energi (kcal)
    445,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen