Vi bakar bröd varje dag. I början var det stressigt att få in brödbaket och det kändes komplicerat. Nu är det superenkelt. Den här degen är bara att blanda ihop och ställa i köket över natten för att baka ut morgonen därpå. Därför behövs det också så lite jäst i degen.
Print

Rydbos nattbröd Arla pro

Vi bakar bröd varje dag. I början var det stressigt att få in brödbaket och det kändes komplicerat. Nu är det superenkelt. Den här degen är bara att blanda ihop och ställa i köket över natten för att baka ut morgonen därpå. Därför behövs det också så lite jäst i degen.

Rydbos nattbröd Vi bakar bröd varje dag. I början var det stressigt att få in brödbaket och det kändes komplicerat. Nu är det superenkelt. Den här degen är bara att blanda ihop och ställa i köket över natten för att baka ut morgonen därpå. Därför behövs det också så lite jäst i degen.
Vi bakar bröd varje dag. I början var det stressigt att få in brödbaket och det kändes komplicerat. Nu är det superenkelt. Den här degen är bara att blanda ihop och ställa i köket över natten för att baka ut morgonen därpå. Därför behövs det också så lite jäst i degen.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen