Rydbo nattbröd

Rydbo nattbröd

Gör så här

1.Blanda jäst och vatten.
2.Blanda alla torra ingredienser och häll i jästblandningen. Arbeta degen smidig.
3.Låt jäsa över natten i rumstemperatur.

Dag 2
1.Dela den kladdiga degen till 10 bröd (för 3 l vätska). Lägg på smorda bleck.
2.Låt jäsa ca 35 min.
3.Grädda i ugn, 180° ca 35 min.

Källa:Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    7,88 g
  • Kolhydrater
    317,67 g
  • Protein
    44,36 g
  • Energi (kJ)
    6618,24 kJ
  • Energi (kcal)
    1581,51 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen