Jag gillar att jobba med en råvara och laga den på två eller tre sätt. Förebilden här är en klassisk Waldorfsallad. Crémen kan du också servera med brynt hasselnötssmör.

Rotsellericréme och sallad med äpple och hasselnötter Arla pro

Jag gillar att jobba med en råvara och laga den på två eller tre sätt. Förebilden här är en klassisk Waldorfsallad. Crémen kan du också servera med brynt hasselnötssmör.

Rotsellericréme och sallad med äpple och hasselnötter Jag gillar att jobba med en råvara och laga den på två eller tre sätt. Förebilden här är en klassisk Waldorfsallad. Crémen kan du också servera med brynt hasselnötssmör.
Jag gillar att jobba med en råvara och laga den på två eller tre sätt. Förebilden här är en klassisk Waldorfsallad. Crémen kan du också servera med brynt hasselnötssmör.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen