Rotsellericréme och sallad med äpple och hasselnötter

Rotsellericréme och sallad med äpple och hasselnötter

Gör så här

1. Koka sellerin till crémen mjuk i mjölk och grädde i ca 20 min. Häll av spadet
men spara en del. Mixa till en slät créme. Späd ev. med lite av kokspadet. Smaka
av med salt.
2. Blancera sellerin hastigt. Strimla äpplet tunt. Blanda krasse, selleri, äpple och nötter.
3. Dressa med vinäger och olja. Smaka av med salt.
4. Servera till rimmad oxbringa.

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Svenska rötter 2009

  • Fett
    53,79 g
  • Kolhydrater
    12,26 g
  • Protein
    32,62 g
  • Energi (kJ)
    2756,53 kJ
  • Energi (kcal)
    663,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen