Hel rotselleri bakas långsamt mjuk med smör och timjan. Selleriköttet gröps ur och blandas med färsk libbsticka och läggs tillbaka i skalet. En kombination som passar fint ihop med smörigheten och syran i såsen.
Print

Rotselleri – Fläder – Smör – Libbsticka Arla pro

Hel rotselleri bakas långsamt mjuk med smör och timjan. Selleriköttet gröps ur och blandas med färsk libbsticka och läggs tillbaka i skalet. En kombination som passar fint ihop med smörigheten och syran i såsen.

Rotselleri – Fläder – Smör – Libbsticka Hel rotselleri bakas långsamt mjuk med smör och timjan. Selleriköttet gröps ur och blandas med färsk libbsticka och läggs tillbaka i skalet. En kombination som passar fint ihop med smörigheten och syran i såsen.
Hel rotselleri bakas långsamt mjuk med smör och timjan. Selleriköttet gröps ur och blandas med färsk libbsticka och läggs tillbaka i skalet. En kombination som passar fint ihop med smörigheten och syran i såsen.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen