Rotsaksjansson

Rotsaksjansson

Gör så här

1. Fräs purjolöken i smör. Lägg hälften av purjon och det strimlade i smorda bleck.
2. Fördela ansjovisen ovanpå och täck med resten av grönsakerna. Salta och peppra.
3. Häll på grädde, mjölk och lite av ansjovisspadet. Strö över ströbrödet.
4. Grädda i kombiugn 150ºC ca 1 timme.
5. Servera med en krispig grönsallad.

Serveringsportion ca: Rotsaksjansson 210 g, sallad 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

  • Fett
    14,95 g
  • Kolhydrater
    22,24 g
  • Protein
    6,08 g
  • Energi (kJ)
    1063,02 kJ
  • Energi (kcal)
    256,94 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen