Rotfruktslasagne

Rotfruktslasagne

Gör så här

1. Koka grönsaker och purjolök i buljong och vatten.
2. Fräs broccoli i smör. Lägg i mjöl, ostcrème, mjölk, salt och peppar. Låt koka ca 15 min.
3. Varva sås, lasagneplattor och grönsaker i smorda bleck. Avsluta med ett lager sås. Smula på ost och strö oregano.

Katarina Grützelius, Hammarlundens skola, Skoghall

Källa: Kock i skolan veg 2013

  • Fett
    24,26 g
  • Kolhydrater
    52,18 g
  • Protein
    20,88 g
  • Energi (kJ)
    2178,25 kJ
  • Energi (kcal)
    524,58 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen