Rotfruktslasagne med bacon

Rotfruktslasagne med bacon

Gör så här

1. Fräs bacon hastigt i sitt eget fett.
2. Koka upp rotfrukter, lök, persilja, tomatkross och buljong.
3. Tillsätt det frästa baconet och koka (under lock) på svag värme tills rotfrukterna är mjuka, ca 15 minuter. Smaka av med salvia, salt och peppar.
4. Varva sås, lasagneplattor, bacon- och rotfruktsröran.
5. Avsluta med ett lager sås.
6. Grädda i ugnen vid 150°C ca 40 minuter.

Serveringsportion ca: Lasagne 400 g
Källa: Var-dags-lyx

  • Fett
    32,44 g
  • Kolhydrater
    50,12 g
  • Protein
    20,9 g
  • Energi (kJ)
    2470,57 kJ
  • Energi (kcal)
    597,39 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen