Rotfruktslåda med köttfärs och oregano

Rotfruktslåda med köttfärs och oregano

Gör så här

1. Bryn köttfärs i smör och krydda med oregano, salt och peppar.
2. Varva tomatkross, ostsås och köttfärsen med potatis och rotfrukter i bleck. Avsluta med att rippla över ostsås, toppa med riven ost.
3. Grädda i ugn på 180°C i ca 45 min.
4. Strö gärna över extra oregano strax innan servering.

Tips: Om lådan ska värmas upp, är det bra att tillsätta lite buljong för att få den saftig igen.

Serveringsport ca: 390 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2004

  • Fett
    13,1 g
  • Kolhydrater
    28,78 g
  • Protein
    8,65 g
  • Energi (kJ)
    1157,96 kJ
  • Energi (kcal)
    281,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen