Rotfruktsfrestelse med örter

Rotfruktsfrestelse med örter

Gör så här

1. Fördela baljväxter,

rotfrukter, lök och potatis i smorda bleck. Blanda i örtkryddorna, smaka av med

salt och peppar.

2. Blanda ostcrème med grädde, häll över blecket. Strö över riven ost.

3. Tillaga i ugn, 160° i ca 40 min.


Carin Thulin, Munkagårdsgymnasiet, Tvååker

Källa: Kock i skolan veg 2013

  • Fett
    18,49 g
  • Kolhydrater
    33,27 g
  • Protein
    15,17 g
  • Energi (kJ)
    1555,13 kJ
  • Energi (kcal)
    369,02 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen