Rostbiff och potatissallad med Apetina

Rostbiff och potatissallad med Apetina

Gör så här

1. Gnid in köttet med salt och peppar. Lägg köttet på bleck. Stek i konvektionsugn 125º. Avbryt tillagningen vid 55º, då är köttet rosa.
2. Koka bönorna i lättsaltat vatten. Lägg bönor, potatis, purjolök och ost i en bunke. Blanda lätt crème fraiche med balsamvinäger, chilipeppar och timjan. Vänd försiktigt ner det i salladen. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion: rostbiff ca 90 g, potatissallad ca 160 g
Källa: Dagens Lätt

  • Fett
    15,52 g
  • Kolhydrater
    23,88 g
  • Protein
    34,97 g
  • Energi (kJ)
    1618,19 kJ
  • Energi (kcal)
    389,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen