Rostad vitlöksaioli

Rostad vitlöksaioli

Gör så här

  1. Rosta skalade vitlöksklyftor i ugn på 150° med lite salt och olivolja tills de är mjuka och gyllene.
  2. Mixa vitlöksklyftorna med ägg och citronsaft. Tillsätt matolja under knivens gång och kör till en tjock majonnäs. Smaksätt ev med mer citronsaft och salt.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

  • Fett
    18,61 g
  • Kolhydrater
    0,84 g
  • Protein
    0,88 g
  • Energi (kJ)
    718,66 kJ
  • Energi (kcal)
    171,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen