Rostad palsternacka och äppelkräm

Rostad palsternacka och äppelkräm

Gör så här

1. Tvätta och klyv palsternackor. Pensla dem med smält smör och rosta i ugn vid 175°C ca 10-15 min.
2. Rör ihop alla ingredienserna till äppelkrämen och smaka av.
3. När palsternackorna tas ur ugnen, salta och beströ dem med hackade örter.
4. Serveras tillsammans med äppelkeson.

Tips: Vill du ha en slätare röra kör du allt i mixer.

Serveringsportion ca: 115 g
Källa: Det Drömmarnas Jul

  • Fett
    3,56 g
  • Kolhydrater
    10,7 g
  • Protein
    6,54 g
  • Energi (kJ)
    454,5 kJ
  • Energi (kcal)
    108,84 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen