Rostad Musli

Rostad Musli

Gör så här

1. Fördela grynblandningen i bleck. Rosta i ugn vid 200° ca 15 min med eller utan honung. Rör om ett par gånger.
2. Låt muslin kallna och blanda i linfrön och torkad frukt. Krydda gärna med t ex kanel, kardemumma, kokos, eller anis.

Serveringsportion ca: 130 g
Källa: Frukost i sola

  • Fett
    4,38 g
  • Kolhydrater
    77,81 g
  • Protein
    11,37 g
  • Energi (kJ)
    1836,15 kJ
  • Energi (kcal)
    446,2 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen