Rostad kyckling med dragonsås

Rostad kyckling med dragonsås

Gör så här

1.  Lägg kycklingarna i bleck. Salta och baka i ugn på 180° till en innertemperatur på 70° i låret.

2.  Bryn smöret med krossade vitlöksklyftor och timjan.

3.  Koka ihop fond och syrad grädde. Tillsätt dragon och smaka av med salt, peppar och vinäger.

4.  Skeda det brynta smöret över kycklingen och servera med dragonsåsen.

Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

  • Fett
    47,84 g
  • Kolhydrater
    3,23 g
  • Protein
    53,3 g
  • Energi (kJ)
    2764,85 kJ
  • Energi (kcal)
    664,97 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen