Rostad jordärtskocka

Rostad jordärtskocka

Gör så här

1.  Tvätta och rosta jordärtskockorna mjuka med olja och salt i ugn på 160°.

2.  Skär en skåra i varje jordärtskocka. Skär osten i bitar så de får plats  i skockorna.

3.  Tryck ner osten i skårorna och fortsätt baka i ugnen tills osten smält.

  • Fett
    9,3 g
  • Kolhydrater
    11,76 g
  • Protein
    9,6 g
  • Energi (kJ)
    743,1 kJ
  • Energi (kcal)
    179,1 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen