Rostad frukt och kyckling

Rostad frukt och kyckling

Gör så här

1. Rosta alla ingredienser utom vitlök och banan till purén i ugnen vid 300°C ca 15 min. Tillsätt vitlök och banan och rosta i ytterligare ca 15 min. Mixa och späd med vatten eller hönsbuljong.
2. Bryn köttet i smör. Tillsätt purén, rotfrukter, buljong och créme fraiche. Koka på svag värme ca 8 min. Smaka av med salt och peppar. Garnera med färsk koriander.

Serveringsportion: Gryta ca 440 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

  • Fett
    18,7 g
  • Kolhydrater
    29 g
  • Protein
    44,53 g
  • Energi (kJ)
    1959,55 kJ
  • Energi (kcal)
    468,79 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen