Använd udda, underskattade detaljer. Kokat fläsklägg blir gott och frasigt när det rostas i ugn. Kål är en tidig höstprimör som man knappt behöver baka av eftersom den innehåller mycket vatten.
Print

Rostad fläsklägg med bakad spetskål, lök, bondbönor och skummig örtbuljong Arla pro

Använd udda, underskattade detaljer. Kokat fläsklägg blir gott och frasigt när det rostas i ugn. Kål är en tidig höstprimör som man knappt behöver baka av eftersom den innehåller mycket vatten.

Rostad fläsklägg med bakad spetskål, lök, bondbönor och skummig örtbuljong Använd udda, underskattade detaljer. Kokat fläsklägg blir gott och frasigt när det rostas i ugn. Kål är en tidig höstprimör som man knappt behöver baka av eftersom den innehåller mycket vatten.
Använd udda, underskattade detaljer. Kokat fläsklägg blir gott och frasigt när det rostas i ugn. Kål är en tidig höstprimör som man knappt behöver baka av eftersom den innehåller mycket vatten.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen