Rostad blomkålssallad

Rostad blomkålssallad

Gör så här

1. Lägg blomkålen i bleck, ringla över oljan och salta. Rosta i ugn på 180° ca 15 min.

2. Servera blomkålen rumstempererad. Toppa med persilja och ev chorizokrutonger och
smulad ost vid servering.

  • Fett
    0,97 g
  • Kolhydrater
    1,05 g
  • Protein
    0,78 g
  • Energi (kJ)
    74,47 kJ
  • Energi (kcal)
    17,64 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen