Rostad aubergine med  persika och peppar

Rostad aubergine med persika och peppar

Gör så här

  1. Klyfta auberginerna på längden och skär skåror i inkråmet. Ringla över lite olja och salta.
    Rosta i ugn på 185° tills auberginerna är mjuka och har fått färg.
  2. Skär persikorna i mindre bitar.
  3. Bottna tallrikar med yoghurt. Lägg på rostad aubergine, persika, valnötter, nymalen peppar, oxalis, citronskal och saft. Riv över osten.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

  • Fett
    7,88 g
  • Kolhydrater
    9,11 g
  • Protein
    4,94 g
  • Energi (kJ)
    559,67 kJ
  • Energi (kcal)
    136,91 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen