Rosiga smultronmarshmallows med hallon

Rosiga smultronmarshmallows med hallon

Gör så här

1. Torka rosbladen i en tork över natten.

Mixa de torra bladen grovt. Mixa frystorkade hallon till ett pulver.

2. Koka upp strösocker, 40 % invertsocker och smultronpuré till 112˚.

3. Vispa 60 % invertsocker med gelatin på medelhastighet i maskin och strila sockerlagen över blandningen. Vispa på hög hastighet tills smeten är riktigt fluffig.

Blanda i rosaromen.

4. Strö ut mixade rosblad på en silpatmatta i ett halvt gastrobleck. Lägg på smeten och stryk ut försiktigt med vinkelpalett. Strö över rosor och låt stå över natten i rumstemperatur.

5. Dela i 10 remsor och doppa sidorna i hallonpulver. Dela remsorna i 5 bitar vardera eller servera hela.

Källa: Arla Köket Fun Baking 2016

  • Fett
    0,03 g
  • Kolhydrater
    11,11 g
  • Protein
    0,43 g
  • Energi (kJ)
    197,69 kJ
  • Energi (kcal)
    47,33 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen