Rosenkålssoppa med bacon

Rosenkålssoppa med bacon

Gör så här

1. Fräs bacon och lök i smör. Tillsätt buljong och koka upp. Red av med mjöl. Koka ca 5 min. Tillsätt grädde. Koka upp igen.
2. Tillsätt kål strax före servering. Håll varmt.Smaka av med pepparrot, salt och peppar.
3. Garnera med paprikabrunoise. Servera gärna med en ostsmörgås.

Serveringsportion ca: Soppa 4 dl, brunoise 30 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

  • Fett
    25,36 g
  • Kolhydrater
    17,63 g
  • Protein
    11,72 g
  • Energi (kJ)
    1480,98 kJ
  • Energi (kcal)
    353,57 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen