Romsyltade rönnbär

Romsyltade rönnbär

Gör så här

1. Blanda bär, vatten, kryddor och socker i en kastrull och koka upp. Låt sjuda ca 10 min.

2. Stäng av värmen och rör ner rommen. Häll upp på väl rengjorda burkar. Förvara svalt.

  • Fett
    0,15 g
  • Kolhydrater
    24,47 g
  • Protein
    0,21 g
  • Energi (kJ)
    459,01 kJ
  • Energi (kcal)
    109,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen